WordPress
Webdesign

Ben je op zoek naar een deskundig webdesign bureau voor een op maat gemaakt WordPress webdesign? Onze digitale experts staan klaar om jou bij de ontwikkeling van jouw project te helpen.

Waarom?

Website laten maken in WordPress

WordPress staat bekend als een van de beste CMS-systemen voor het bouwen van websites. Het is gebruiksvriendelijk en toegankelijk, zowel voor developers als klanten. Een professionele website laten maken met WordPress geeft jouw bezoekers niet alleen een positieve ervaring, maar straalt ook vertrouwen uit en is altijd in lijn met de nieuwste ontwikkelingen.

Website Bariac Club
Voordelen

De voordelen van WordPress

Als open source software platform staat WordPress bekend om zijn community die constant bijdraagt aan verbeteringen. Het team van Studio Baert bestaat uit ervaren WordPress designers en developers die als specialisten alles uit het platform halen voor jouw project. Samen zorgen ze voor een digitale sprankel op jouw website.

Open Source

Wereldwijd dragen duizenden vrijwilligers bij aan de voortdurende ontwikkeling van WordPress, een open source-platform. Dit zorgt voor constante verbeteringen en vernieuwingen.

Gebruiksgemak

WordPress blinkt uit in gebruiksgemak, zowel voor het bouwen als het beheren van je website. Dit is een groot voordeel voor zowel ontwikkelaars als klanten en beheerders.

Flexibiliteit

WordPress biedt een breed scala aan mogelijkheden. Voor extra functionaliteiten kun je eenvoudig uitbreiden met diverse 'plugins'.

SEO-proof

Met een zoekmachinevriendelijke opzet helpt WordPress je beter presteren in zoekmachines zoals Google, dankzij de geoptimaliseerde structuur en interface van de software.

Geen standaard templates

Websites op maat

Bij Studio Baert bouwen we niet met standaard templates, maar creëren we een WordPress webdesign dat volledig aansluit bij jouw bedrijf. 

Aanpak

Webdesign: van intake tot lancering en opvolging

01

Intake

Elke website begint met een grondige intake en voorbereiding, gevolgd door een gedetailleerd ontwerpproces van de structuur en look & feel.

02

Webdesign ontwikkeling

Na goedkeuring van het design, gaat het project naar ons programmatieteam. Zij zetten het ontwerp om in een performante en gebruiksvriendelijke website, voorzien van alle gewenste functionaliteiten.

03

Afwerking en lancering

Eenmaal alles klaar is, zorgen we voor een grondige uitleg van het beheer van de website. Na jouw finale goedkeuring lanceren we de site, waarbij we gebruikmaken van diverse checklists om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Website XONI Streetfood Iphone 2
Webshops

WordPress webshops

Naast traditionele bedrijfswebsites maken wij ook webshops op maat met WordPress WooCommerce, de meest gebruikte plugin voor e-commerce. Onze op maat gemaakte webshops zijn flexibel en uitgerust met alle nodige functionaliteiten.