Over ons

Bij Studio Baert begrijpen we dat de essentie van ondernemerschap tijd en focus is. Onze unieke aanpak is ontworpen om je te bevrijden van de tijdrovende marketingtaken. Met een strategisch contentplan en wekelijkse voorstellen voor social media posts, websiteverbeteringen en grafische updates, hoef je alleen maar je goedkeuring te geven. Wij zorgen voor de rest, waardoor je moeiteloos en effectief je marketingdoelen bereikt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over consistentie of extra werk.

Zaakvoerder

Stef Baert

Stef Baert, de drijvende kracht achter Studio Baert, is een marketeer pur sang met een diepe passie voor alles wat digitaal is. Met een achtergrond van meer dan 10 jaar in websiteontwikkeling en diverse marketingdiploma’s op zak, richtte hij Studio Baert op.

Zijn visie: een marketingpartner zijn voor bedrijven die willen groeien zonder de noodzaak van tijdsinvestering of zware investeringen.

Studio Baert onderscheidt zich door een proactieve, zorgeloze benadering, met als doel dat onze klanten geen tijd verliezen en niet hoeven te denken aan marketingacties, in tegenstelling tot de vaak reactieve houding van andere bureaus.

Stef Baert - Studio Baert
Ons team

Meer dan 30 freelancers!

Studio Baert opereert zonder vast team, wat de kosten voor onze klanten drukt. Stef Baert staat garant voor een persoonlijk aanspreekpunt, terwijl we achter de schermen samenwerken met een netwerk van meer dan 30 gespecialiseerde freelancers. Van fotografie tot SEO, wij geloven dat elk project een unieke aanpak verdient.

Dit flexibele model stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw project.

Een greep uit onze klanten