Webdesign

Webdesign is veel meer dan enkel het visuele aspect. Vanaf het eerste intakegesprek tot de uiteindelijke oplevering, de klant staat altijd centraal in elke fase van het ontwerp- en ontwikkelingsproces van je website.

Websites

Webdesign op maat: jouw visie, jouw canvas

Wij geloven dat een professionele website kwaliteit en vertrouwen moet uitstralen. We zorgen ervoor dat jouw organisatie opvallend en stijlvol online gepresenteerd wordt. Elk WordPress webdesign dat wij maken, is nauwkeurig afgestemd op de specifieke behoeften en vereisten van onze klanten.

Webdesign Studio Baert 3
Aanpak

Webdesign: van intake tot lancering en opvolging

01

Intake

Elke website begint met een grondige intake en voorbereiding, gevolgd door een gedetailleerd ontwerpproces van de structuur en look & feel.

02

Webdesign ontwikkeling

Na goedkeuring van het design, gaat het project naar ons programmatieteam. Zij zetten het ontwerp om in een performante en gebruiksvriendelijke website, voorzien van alle gewenste functionaliteiten.

03

Afwerking en lancering

Eenmaal alles klaar is, zorgen we voor een grondige uitleg van het beheer van de website. Na jouw finale goedkeuring lanceren we de site, waarbij we gebruikmaken van diverse checklists om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Website Restaurant Maya
Website Restaurant Maya Iphone
Plan je intakegesprek

Wist je dat je bij ons een gratis website kan krijgen?

Benieuwd hoe wij jouw droomwebsite kunnen realiseren? Neem contact met ons op voor een intakegesprek en start jouw reis naar een perfecte website.

Een greep uit onze projecten

Ontdek enkele van onze gerealiseerde websites. Elk project toont onze aanpak in het combineren van gebruiksgemak met een aantrekkelijk design, afgestemd op de unieke vereisten van elke klant. Bekijk onze projecten voor een indruk van onze veelzijdigheid en deskundigheid.