De uitdaging

Voor XONI Streetfood, een veelbelovende startup in het hart van Tielt die zich specialiseert in Amerikaanse burgers en Mexicaanse lekkernijen, stond Studio Baert voor de taak om een website te creëren die niet alleen de unieke smaakervaringen belicht, maar ook de levendige en energieke sfeer van het restaurant weerspiegelt. Het doel was om een online aanwezigheid te ontwikkelen die zowel de kwaliteit van de gerechten als de dynamische streetfood-ervaring uitstraalt, en die bezoekers uitnodigt om de veelzijdige en smaakvolle wereld van XONI Streetfood te ontdekken.

Onze aanpak

Website XONI Streetfood Iphone 2

De aanpak van Studio Baert was gericht op het creëren van een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website, die de essentie van XONI Streetfood vastlegt door middel van levendige kleuren, aantrekkelijke fotografie en een toegankelijke navigatie. Het design van de website benadrukt de fusion van Amerikaanse en Mexicaanse culinaire tradities, met aandacht voor de ambacht en passie die achter elk gerecht schuilt.

Het resultaat

De website van XONI Streetfood, vormgegeven door Studio Baert, is een perfecte weerspiegeling van de levendige, smaakvolle en gastvrije sfeer die klanten kunnen verwachten bij een bezoek aan het restaurant. Het is een uitnodigend platform dat niet alleen de unieke culinaire ervaring van XONI Streetfood in de kijker zet, maar ook een essentieel instrument biedt voor groei en klantenbinding in de competitieve fastfoodmarkt.

 
Website Restaurant Maya
Website Restaurant Maya Iphone
Plan je intakegesprek

Wist je dat je bij ons een gratis website kan krijgen?

Benieuwd hoe wij jouw droomwebsite kunnen realiseren? Neem contact met ons op voor een intakegesprek en start jouw reis naar een perfecte website.