Website laten maken

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd webdesign bureau voor het laten maken van een professionele website? Studio Baert is dan jouw ideale keuze!

Waarom?

Waarom een professionele website laten maken?

Er zijn veel redenen waarom een moderne website van groot belang is. Dit varieert afhankelijk van je bedrijfsspecifieke doelen. Enkele universele voordelen zijn:

  • Verhoog de geloofwaardigheid van jouw onderneming met een professionele website.
  • Bied 24/7 informatie aan voor je doelpubliek.
  • Vergroot het bereik van je bedrijf, vooral via online kanalen.
  • Kies voor een gemakkelijk te onthouden domeinnaam.
  • Presenteer jezelf op een toegankelijke manier.
Watch out!

Veelgemaakte fouten bij het maken van een website

  • Verouderd Design: Vermijd verouderde stijlen die jouw site er niet meer actueel uit laten zien.
  • Trage Laadtijd: Een snelle laadtijd is cruciaal voor een goede gebruikerservaring.
  • Weinig Bezoekers: Ontdek de oorzaak achter het uitblijven van bezoekers.
  • Niet Zichtbaar in Google: We zorgen ervoor dat jouw site goed scoort in zoekmachines.
Ruime Expertise

Van strategie en ontwerp tot programmatie en online marketing.

Maatwerk

Elk project is volledig afgestemd op jouw wensen.

Scoren in Google

We zijn een officiële Google Partner en zorgen dat jouw website SEO-geoptimaliseerd is.

Service na Oplevering

Studio Baert is elke dag, ook in het weekend, bereikbaar!

WordPress

Website laten maken in WordPress

Een WordPress website is gebruiksvriendelijk, duurzaam en SEO-vriendelijk. Het is een uitstekend platform voor een interactieve website die goed presteert in Google.

Open Source

Wereldwijd dragen duizenden vrijwilligers bij aan de voortdurende ontwikkeling van WordPress, een open source-platform. Dit zorgt voor constante verbeteringen en vernieuwingen.

Gebruiksgemak

WordPress blinkt uit in gebruiksgemak, zowel voor het bouwen als het beheren van je website. Dit is een groot voordeel voor zowel ontwikkelaars als klanten en beheerders.

Flexibiliteit

WordPress biedt een breed scala aan mogelijkheden. Voor extra functionaliteiten kun je eenvoudig uitbreiden met diverse 'plugins'.

SEO-proof

Met een zoekmachinevriendelijke opzet helpt WordPress je beter presteren in zoekmachines zoals Google, dankzij de geoptimaliseerde structuur en interface van de software.

Scoor in Google

Belangrijk voor een hogere score in Google

Het is een misvatting dat een gloednieuwe website automatisch een hogere positie in Google zal innemen. Iemand die beweert dat hij gegarandeerd de eerste plaats in Google kan bieden, is niet realistisch. Hoewel het natuurlijk geweldig zou zijn om direct bovenaan in zoekmachines te verschijnen, is dit in werkelijkheid een complex en uitdagend proces.

Bij het ontwerpen en technisch ontwikkelen van een website, leggen we de nadruk op essentiële SEO-fundamenten. We zorgen ervoor dat jouw site is geoptimaliseerd voor zoekmachines, maar eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat een nummer één positie niet zomaar is gegarandeerd.

SEO factoren

De belangrijkste technische SEO-factoren waar we op focussen zijn:

Kosten

Wat kost een website?

De kosten voor het ontwikkelen van een website variëren doorgaans van 500 tot 5.000 euro, maar kunnen afhankelijk van diverse factoren hoger uitvallen. Deze variatie hangt samen met de complexiteit van het ontwerp en de mate van maatwerk, de gekozen webhosting en bijkomende functies zoals een webshop, API-integraties, sociale media integratie, video’s en een blog.

Plan je intakegesprek

Wist je dat je bij ons een gratis website kan krijgen?

Benieuwd hoe wij jouw webdesign droom kunnen realiseren? Neem contact met ons op voor een intakegesprek en start jouw reis naar een perfecte website.