De uitdaging

Voor Restaurant Maya in Tielt, een etablissement dat zich onderscheidt met zijn authentieke Libanese mezze en een indrukwekkende wijnkaart, kreeg Studio Baert de opdracht om een website te ontwerpen die zowel de rijke smaken van Libanon als de gezellige, gastvrije sfeer van het restaurant weerspiegelt. Het doel was om een online platform te creëren dat niet alleen bezoekers aantrekt met zijn visuele en culinaire beloften, maar hen ook informeert over de unieke eetervaring die Restaurant Maya biedt.

Website Restaurant Maya Iphone

Onze aanpak

website laten maken Studio Baert - D

De strategie van Studio Baert omvatte het ontwikkelen van een website met een warm, uitnodigend ontwerp dat de traditionele Libanese gastvrijheid uitstraalt. Door het gebruik van aardse kleuren, sfeervolle fotografie en elegante typografie, slaagde de website erin om de essentie van Restaurant Maya’s eetgelegenheid online te vertalen naar een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ervaring.

De uitdaging

Studio Baert heeft met succes een website voor Restaurant Maya gecreëerd die niet alleen dient als een uitnodiging om de rijke smaken en gezelligheid van de Libanese keuken te ervaren, maar ook als een platform dat de unieke charme en de culinaire excellentie van het restaurant naar voren brengt. Het resultaat is een stijlvolle, informatieve en gebruiksvriendelijke online aanwezigheid die klanten aantrekt en behoudt.

Website Restaurant Maya