Branding

Branding is cruciaal voor hoe jouw onderneming zich presenteert en wordt waargenomen. Een sterke merkidentiteit wekt de juiste emoties op bij je doelgroep en bouwt een band op met een loyaal publiek dat zich verbonden voelt met de waarden waar jouw merk voor staat.

Belang

Het belang van een goede Branding

Een effectieve merkidentiteit vertegenwoordigt de kernwaarden van jouw bedrijf. Een consistente visuele branding versterkt jouw merk, creëert een emotionele connectie en bouwt een trouw publiek op.

Met de juiste branding creëer je niet alleen een blijvende indruk, maar zorg je ook voor een merkidentiteit die zowel online als offline onmiddellijk herkenbaar is. Van een onderscheidend logo tot een vertrouwenwekkende huisstijl, Studio Baert helpt je om jouw merk op de kaart te zetten.

Sterke eerste indruk

Maak onmiddellijk impact met jouw merk.

Herkenbaarheid

Zorg dat jouw merk overal herkend wordt.

Geloofwaardigheid

Versterk de betrouwbaarheid van jouw merk en boodschap.

Loyaliteit

Bouw een toegewijde klantenkring op.

Logo's

Herkenbaarheid

Een treffend en opmerkelijk logo zorgt ervoor dat jouw onderneming overal herkenbaar is: van je website en sociale media tot aan je gedrukte materialen zoals flyers en posters. Een sterk logo kan de aandacht van je publiek vangen en vasthouden. Zorg dat jouw logo jouw bedrijf en boodschap perfect vertegenwoordigt.

Businesscards & stationary

Visitekaartjes en print

Een visitekaartje kan klein zijn, maar een enorme impact hebben. Jouw merkidentiteit verwerken wij in alle visuele elementen, voor zowel print als digitale media. Wij zorgen ervoor dat jouw visitekaartjes opvallen, creëren aantrekkelijke stickers en ontwerpen flyers die niemand wil missen.

Huisstijl

Wij ontwikkelen een huisstijl die bij je past!

Een consistente visuele identiteit is essentieel en draagt jouw boodschap duidelijk over. Trek direct de aandacht van je bezoekers met een unieke en expressieve huisstijl. Een zorgvuldig gekozen combinatie van graphics, kleuren en lettertypes wekt specifieke emoties op bij je publiek, terwijl je een gevoel van professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt.

ONZE AANPAK

In vier stappen naar een nieuwe identiteit

Bij Studio Baert bieden we een gestructureerde aanpak om jouw merkidentiteit te versterken. Vertrouw op ons voor een op maat gemaakt logo, design en merkidentiteit, perfect afgestemd op jouw onderneming.

  1. Gepersonaliseerde Vragenlijst
  2. Uitgebreid Intakegesprek
  3. Professioneel Ontworpen Logo en Huisstijl
  4. Overdracht van Copyright: Jij wordt de volledige eigenaar van jouw logo en huisstijl.

Bespreek jouw branding!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons geheel vrijblijvend op 0479 72 53 58 of via onze contactpagina.