De uitdaging

Het knelpunt lag bij de instroom van nieuwe medewerkers bij Barias uit Roeselare. Ondanks een aanwezige vacaturesectie op de bestaande website, bleef de respons achter. De uitdaging was niet enkel het aantrekken van bezoekers, maar vooral het omzetten van die bezoekers in potentiële sollicitanten. De vacaturepagina miste de cruciale factor die bezoekers kon overhalen: emotie.

Onze aanpak

Studio Baert benaderde dit project met een frisse blik en een duidelijk doel voor ogen: het creëren van een ervaring die niet alleen informeert, maar ook inspireert en engageert. Door in te zetten op een combinatie van visuele storytelling, authentieke getuigenissen en een intuïtieve gebruikerservaring, werd de vacaturesectie getransformeerd in een dedicated Employer Branding website.

Het resultaat

Een levendige en aantrekkelijke pagina die de bedrijfscultuur van Barias in de schijnwerpers zet, en bezoekers meeneemt op een reis door de mogelijkheden en waarden van het bedrijf.

De nieuwe aanpak legt de nadruk op wat Barias uniek maakt: de mensen, de sfeer, en de kansen voor persoonlijke en professionele groei. Door potentiële sollicitanten een kijkje achter de schermen te bieden, worden ze niet alleen geïnformeerd over de beschikbare posities, maar voelen ze zich ook verbonden met de missie en visie van het bedrijf. Dit gevoel van verbondenheid is essentieel om niet alleen bezoekers aan te trekken, maar hen ook te motiveren om de volgende stap te zetten en deel uit te maken van het team van Barias.

Website Bariac Club
Website Restaurant Maya
Website Restaurant Maya Iphone
Plan je intakegesprek

Wist je dat je bij ons een gratis website kan krijgen?

Benieuwd hoe wij jouw droomwebsite kunnen realiseren? Neem contact met ons op voor een intakegesprek en start jouw reis naar een perfecte website.