De uitdaging

De rebranding en websitevernieuwing van CRAFT, voorheen bekend als Plasticraft, stelde Studio Baert voor de uitdaging om een online aanwezigheid te creëren die zowel de expertise en het vakmanschap in plexi-oplossingen weerspiegelt, als de elegantie en klasse die hun cliënteel in de kunstsector verwacht. CRAFT specialiseert zich in het leveren van op maat gemaakte plexiglas oplossingen, waaronder verfijnde plexi koepels die dure kunstwerken beschermen en accentueren. De vernieuwde website moest deze dualiteit van functionaliteit en esthetiek naadloos integreren.

Website CRAFT Iphone

Onze aanpak

Studio Baert benaderde dit project met een strategie die zowel de technische kwaliteit als de visuele aantrekkelijkheid van CRAFT’s werk in de kijker zet. De website werd ontworpen om een gevoel van exclusiviteit en precisie uit te stralen, passend bij de hoogwaardige kunstwerken die CRAFT beschermt en verfraait. Dit werd bereikt door een minimalistisch design te combineren met een rijke visuele content die de aandacht vestigt op de details en de afwerking van het plexiglas.

Het resultaat

De website weerspiegelt de unieke positie van CRAFT in de markt: als een bedrijf dat innovatieve plexi-oplossingen biedt met een oog voor esthetiek, perfect afgestemd op de behoeften van de kunstsector. Studio Baert heeft een platform gecreëerd dat niet alleen de essentie van CRAFT’s merkidentiteit vastlegt, maar ook als een effectief marketinginstrument dient om hun unieke dienstverlening te promoten.

website laten maken Studio Baert - A
Website Restaurant Maya
Website Restaurant Maya Iphone
Plan je intakegesprek

Wist je dat je bij ons een gratis website kan krijgen?

Benieuwd hoe wij jouw droomwebsite kunnen realiseren? Neem contact met ons op voor een intakegesprek en start jouw reis naar een perfecte website.