Drupal naar
WordPress

Overweeg je je Drupal-website te vernieuwen en over te stappen naar WordPress? Studio Baert staat voor je klaar met een team van deskundigen in websiteontwikkeling om je door dit belangrijke proces te begeleiden.

Migratie

Wat houdt de migratie van Drupal naar WordPress in?

Het migreren van een website is een complex proces dat zorgvuldige planning en uitvoering vereist om succes te waarborgen. Ons stapsgewijze plan zorgt ervoor dat geen detail over het hoofd wordt gezien, van het in kaart brengen van je huidige site tot het optimaliseren van de gebruikerservaring (UX) en interface (UI) op je nieuwe WordPress-site.

Website Restaurant Maya
Waarom?

De overstap van Drupal naar WordPress

Drupal, hoewel krachtig en flexibel, kan complex zijn in gebruik, vooral voor gebruikers zonder uitgebreide technische kennis. WordPress daarentegen staat bekend om zijn gebruiksgemak, veiligheid, en uitbreidbaarheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel webdesigners als site-eigenaren.

WordPress

Website laten maken in WordPress

Een WordPress website is gebruiksvriendelijk, duurzaam en SEO-vriendelijk. Het is een uitstekend platform voor een interactieve website die goed presteert in Google.

Website Bariac Club
Open Source

Wereldwijd dragen duizenden vrijwilligers bij aan de voortdurende ontwikkeling van WordPress, een open source-platform. Dit zorgt voor constante verbeteringen en vernieuwingen.

Gebruiksgemak

WordPress blinkt uit in gebruiksgemak, zowel voor het bouwen als het beheren van je website. Dit is een groot voordeel voor zowel ontwikkelaars als klanten en beheerders.

Flexibiliteit

WordPress biedt een breed scala aan mogelijkheden. Voor extra functionaliteiten kun je eenvoudig uitbreiden met diverse 'plugins'.

SEO-proof

Met een zoekmachinevriendelijke opzet helpt WordPress je beter presteren in zoekmachines zoals Google, dankzij de geoptimaliseerde structuur en interface van de software.

Maak de overstap

Van Drupal naar WordPress!

Ben je klaar om de sprong te wagen en de vele mogelijkheden van WordPress te ontdekken? Vanaf €1000 helpen wij je bij de overstap, inclusief een op maat gemaakt advies.