Online marketing

Met online marketing van Studio Baert kun je jouw bedrijf digitaal laten groeien. We ontwikkelen een strategie die perfect aansluit op jouw doelstellingen en budget, waardoor jouw boodschap effectief de juiste doelgroep bereikt.

Toekomst

Is jouw bedrijf klaar voor de digitale toekomst?

Investeer slim en gericht in jouw digitale aanwezigheid. Via online marketing plaatsen we jouw bedrijf prominent op de digitale kaart. We adviseren over de meest geschikte kanalen gebaseerd op jouw budget, doelstellingen en onze expertise. We richten ons daarbij op een specifiek gedefinieerde doelgroep en zorgen ervoor dat alle kanalen naadloos met elkaar communiceren. Daarnaast bieden we 100% transparantie in de resultaten van jouw campagnes.

Gratis scan

Vraag jouw gratis marketingscan aan

Wil je weten of je de juiste online kanalen optimaal inzet? Vraag je je af hoe zichtbaar je bedrijf online is in zoekmachines? Onze experts analyseren jouw huidige online marketinginspanningen en identificeren verbeterpunten. Je ontvangt van ons een gedetailleerde analyse op maat met concreet advies dat je direct kunt implementeren.

SEO

Verbeter jouw zichtbaarheid in zoekmachines

SEO (Search Engine Optimization) omvat een reeks technieken gericht op het verbeteren van de online zichtbaarheid van je website. We verhogen de waarde van je website voor zoekmachines door technische aspecten te optimaliseren, zoekmachinevriendelijke content te schrijven en externe links naar jouw site te creëren.

SEA

Short term resultaten met betaalde advertenties

Betaalde advertenties in zoekmachines (SEA) zijn een snelle manier om meer verkeer naar jouw website te leiden. Ze zijn efficiënt, flexibel, meetbaar en, mits goed beheerd, een waardevolle investering.

Social Media Marketing

Connecteer met jouw doelgroep

Met meer dan 2,8 miljard actieve gebruikers wereldwijd, zijn sociale media een uitstekend kanaal om in direct contact te staan met zowel nieuwe als bestaande klanten. Een slimme social media strategie brengt jouw boodschap effectief bij de juiste mensen.