De uitdaging

Het creëren van een website voor Monte Marcella, het allereerste hoogteresort in Vlaanderen. Dit unieke miljoenenproject, een zeldzaamheid op wereldschaal, belichaamt innovatie en exclusiviteit. In een domein waar directe referenties schaars zijn, wordt het essentieel om niet alleen informatie te presenteren, maar vooral om een verhaal te weven dat bezoekers boeit en betrekt. Onze opdracht was om Monte Marcella’s visie en unieke waardepropositie te vertalen naar een meeslepende online ervaring, met een nadruk op emotie.

Onze aanpak

We beginnen met een diepgaande analyse van de unieke kenmerken en waarden van Monte Marcella om ervoor te zorgen dat elke nuance van dit baanbrekende project naar voren komt in ons webontwerp. Hierbij staat de gebruikerservaring centraal, met als doel een intuïtieve, boeiende en informatieve site te creëren die de essentie van het resort vastlegt.

Het Resultaat

Na de perslancering van Monte Marcella was er een overweldigende respons: duizenden bezoekers, talloze positieve commentaren, en een opvallende toename in het gebruik van de contactpagina. Dit succes bevestigt het bereik en de impact van onze doordachte aanpak. Kortom, een duidelijk bewijs van een geslaagd project door Studio Baert. Nu blijven inzetten op content!

Website Monte Marcella Studio Baert

Een greep uit onze klanten

Website Monte Marcella Studio Baert
Plan je intakegesprek

Wist je dat je bij ons een gratis website kan krijgen?

Benieuwd hoe wij jouw droomwebsite kunnen realiseren? Neem contact met ons op voor een intakegesprek en start jouw reis naar een perfecte website.