De uitdaging

Voor Focus8720, de politieke partij uit Dentergem (Wakken) met kernwaarden gericht op gemeenschapszin, bereikbaarheid, veiligheid, en natuurbewustzijn, was het de opdracht van Studio Baert om een website te ontwerpen die deze fundamenten effectief en overtuigend naar voren brengt. De website moest een platform worden dat niet alleen de partij en haar programma presenteert, maar ook een brug slaat naar de inwoners van Dentergem, hen betrekt en motiveert om actief deel te nemen aan de lokale politiek.

Onze aanpak

Studio Baert benaderde dit project met een focus op duidelijkheid, toegankelijkheid en gemeenschapsgevoel. Het ontwerp van de website is gebaseerd op de visuele identiteit van Focus8720, met gebruik van kleuren en beeldmateriaal die de lokale verbondenheid en de kernthema’s van de partij weerspiegelen.

Het resultaat

Studio Baert heeft met de website van Focus8720 een platform gecreëerd dat niet alleen de politieke boodschap en doelstellingen effectief communiceert, maar ook de betrokkenheid en participatie van de gemeenschap in Dentergem stimuleert. Het resultaat is een dynamische en interactieve online aanwezigheid die de waarden van Focus8722 – van en voor de inwoners, bereikbaarheid, veiligheid, en natuurbewustzijn – op een heldere en overtuigende manier naar voren brengt.

Website Restaurant Maya
Website Restaurant Maya Iphone
Plan je intakegesprek

Wist je dat je bij ons een gratis website kan krijgen?

Benieuwd hoe wij jouw droomwebsite kunnen realiseren? Neem contact met ons op voor een intakegesprek en start jouw reis naar een perfecte website.