De uitdaging

Bij het vernieuwen van de bedrijfswebsite van Barias stond Studio Baert voor de uitdaging om de essentie van Barias’ dienstverlening – co-packing, cold storage en consultancy – helder en aantrekkelijk te brengen. Het doel was niet alleen om de website esthetisch te vernieuwen, maar vooral om de unieke waardepropositie van Barias duidelijk te communiceren aan een breed publiek, variërend van kleine ondernemingen tot grote multinationals.

website laten maken Studio Baert - E

Onze aanpak

De aanpak van Studio Baert kenmerkte zich door een strategische mix van heldere, toegankelijke content, geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), en visuele elementen die de diensten van Barias tot leven brengen. Door het gebruik van dynamische afbeeldingen en interactieve elementen werd de bezoeker meegenomen in de wereld van Barias, waarbij elke dienst – co-packing, cold storage, en consultancy – een eigen, onderscheidend verhaal kreeg.

Het resultaat

Studio Baert heeft met succes een website ontwikkeld die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook inhoudelijk sterk en zoekmachinevriendelijk. Door de diensten van Barias helder en aantrekkelijk te presenteren, is de website een effectief platform geworden voor het aantrekken van nieuwe klanten en het verstevigen van relaties met bestaande klanten. De vernieuwde website weerspiegelt de professionaliteit, innovatie en klantgerichtheid van Barias, en fungeert als een krachtig communicatiemiddel in hun marktsegment.

Website Restaurant Maya
Website Restaurant Maya Iphone
Plan je intakegesprek

Wist je dat je bij ons een gratis website kan krijgen?

Benieuwd hoe wij jouw droomwebsite kunnen realiseren? Neem contact met ons op voor een intakegesprek en start jouw reis naar een perfecte website.